Mihaela Teleman

Mihaela Teleman are o experienta de peste 20 de ani in domeniul economic.

Si-a inceput cariera in acest domeniu ocupand prima data functia de contabil in cadrul Clubului Ecologic UNESCO “Pro Natura”, pentru ca apoi, timp de 5 ani, sa coordoneze activitatea economica a TMI Training & Consulting, din functia de Director Economic. De aici pana la a dori sa exploreze pe cont propriu acest domeniu a fost doar un gand si-apoi un pas, urias. Acum 13 ani a pornit pe drumul antreprenoriatului, punand bazele companiei Accountess Profile.

Cel mai mult o motiveaza si ii aduce implinire profesionala oportunitatea de a contribui cu experienta si cunostintele sale la cresterea si dezvoltarea business-urilor clientilor Accountess.

Timp de 13 ani Mihaela Teleman a sprijinit, si continua sa o faca, prin afacerea sa mai bine de 300 de business-uri romanesti si/sau cu capital strain, din toate domeniile de activitate, de la persoane fizice pana la companii multinationale. Nume precum Wipro Technologies, IDC, S.I.T.E.A., TMI, Bridgestone, DOR-Decat o Revista, HUB Bucharest, ori Victor Rebengiuc, Alex Gavan, reprezinta doar o parte din partenerii de afaceri Accountess Profile. In toti acesti ani de activitate, Mihaela Teleman a avut ocazia, pe drumul inceput cu Accountess Profile, sa consolideze afaceri dar si echipe de oameni, de profesionisti. Din 2003 a dezvoltat si organizat echipa de experti contabili, specialisti resurse umane, specialisti taxe si consultanti din cadrul companiei pe care o conduce.

Pe parcursul a 13 ani, dupa startul Accountess Profile, Mihaela Teleman a dezvoltat grupul de firme Accountess (Accountess Profile, Accountess Simple Finance si Accountess Temporary Employment).

Avand cunostinte solide in domeniul financiar-contabil, audit, management si control financiar, Mihaela Teleman a dobandit experienta relevanta in implementarea de proiecte cu componente de instruire si transfer de know-how, in elaborarea de ghiduri, proceduri de lucru, sau suport de curs, avand deseori ocazia de a sustine, in calitate de trainer, diferite cursuri, Finance for non Finance fiind unul dintre cursurile sustinute.

Accountess reprezinta pentru Mihaela Teleman calea de acces catre oameni, si ambitie, insa nu ambitie in sensul banilor, ci ambitia de a lua parte la un proiect de viata, personala si profesionala. Un proiect care sa faca posibil echilibrul intre afaceri, societate si viata personala, fara sacrificarea celei din urma. Mihaela Teleman adora interactiunile cu oamenii, si cel mai mult ii place sa gaseasca solutii pentru si alaturi de oamenii cu care impartaseste aceleasi idealuri si valori.

Mihaela Teleman este:
Membru CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania);
Membru CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romȃnia);
Membru CCF (Camera Consultantilor Fiscali din Romȃnia).