Knowledge

Change Management Is Like Growing a Garden

As urban gardening continues to grow in popularity, people have become increasingly creative in how they leverage outdoor spaces. I’ve attempted to grow vegetable gardens for the better part of the last decade, and I’ve learned many lessons the hard way.

Read More...

Coaching

Coaching a devenit un subiect la moda. Multi manageri vor sa fie coach pentru oamenii lor. Multi consultanti vor sa fie coach pentru clientii lor. Discutiile de un fel sau altul la care asistam ne ajuta pe fiecare in a intelege mai bine acest proces si in a-l folosi mai frecvent in situatiile potrivite.

Read More...

Îţi doreşti clienţi loiali?

De curand, in timp ce asteptam la coada la casa de marcat a unui retailer cunoscut impreuna cu un prieten, am observat ca, spre deosebire de majoritatea pe care ii cunosc, acesta avea o intreaga colectie de carduri de credit in portofel...

Cu toate acestea, cand a fost sa foloseasca unul dintre ele pentru plata, alegerea a fost facuta fara ezitare catre cardul “X”.

Read More...

COST-BENEFIT ANALYSIS OF CHANGE MANAGEMENT

The logic is sound: projects and initiatives ultimately require individuals to do their jobs differently. The correlation data is clear (from Prosci and other sources): the likelihood of success increases with effective change management. However, organizations still seem to encounter some reluctance to fully invest and commit to change management. Many practitioners still face the situation where the decision to invest time, resources and budget in change management is not occurring. 

Read More...

Cum să câştigi o oră în fiecare zi

Important nu e să faci totul bine, ci să faci bine lucrurile importante. Dar care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru mine? Cum pot acorda acestor lucruri prioritatea cuvenită? Raspunzând acestor întrebări, Time Manager, sistemul pe care TMI l-a dezvoltat de peste 40 de ani, și-a dovedit eficacitatea pentru milioane de utilizatori. Dar, ca și la cura de slăbire, totul e să vrei suficient de mult.

Read More...
Page 1 of 512345