Open courses

Employeeship ®

Intr-un mediu in continua schimbare, cu multe incertitudini, este necesara in mod constant mobilizarea energiilor tuturor angajatilor.

Employeeship este un program de invatare experientiala care te pune ca angajat fata in fata cu o oglinda imaginara si te ajuta sa iti raspunzi la cateva intrebari despre elemente fundamentale ale ADN-ului “moral”: responsabilitate, loialitate si initiativa. Aceste elemente sunt abordate la nivel individual si expuse in context organizational: lucru in echipa, reactia la schimbare, relatii interpersonale.

Toate aceste elemente genereaza un val de energie organizationala, ce poate fi canalizat cu success catre initiative interne si externe organizatiei.

Read More

Neuromarketing

Read More

Generations

Competența de a aborda oamenii din generații diferite în mod diferit, fie că aceștia sunt colegi sau clienți, fie că sunt persoane afara vieții profesionale, este poate mai necesară ca oricând având în vedere viteza cu care societatea se schimbă.

Prin intermediul cursului participanții înțeleg atitudinile, valorile și preferințele diferitelor generații. Programul ajută participanții să-și evalueze “competența generațională”, șă-și exploateze oportunitățile de îmbunătățire a acesteia pentru a ridica performanța și satisfacția celor din jur. 

Read More

Public Speaking. Advanced

Abilitatile de prezentare devin tot mai importante pentru succesul profesional, atat pentru cei din companiile mari cat si pentru antreprenori. A sti sa atragi si sa mentii atentia participantilor, sa identifici mesajul cel mai potrivit si sa-l transmiti intr-un mod clar si memorabil reprezinta, laolalta, un atu tot mai valoros. Acest curs iti ofera ocazia unui salt important in calitatea prezentarilor pe care le sustii.

Read More