Marketing, Branding & Communication

Cursurile vor fi coordonate de Aneta Bogdan, Bogdan Naumovici, Maria Tudor, Mona Opran, Sorana Savu si Andrei Savu. Trainingurile au fost gandite sa acopere nevoile reale, practice, ale celor care activeaza in marketing, branding si comunicare.

Intentia acestor sesiuni este clarificarea unor concepte vitale in intelegerea si folosirea brandingului ca instrument modern de management al afacerii. Totodata, sunt explorate relationarile acestuia cu strategia de business, cu activitatea de comunicare, cu managementul resurselor umane si cu valoarea financiara.

Participantii au sansa sa asimileze notiuni cu relevanta practica imediata si sa poarte discutii cu tutorele, ca de la practicieni la practicieni.

Programele sunt intensive, desfasurate pe parcursul unei zile, si includ predare, prezentare de cazuistica, exercitii de grup cu aplicarea conceptelor predate, sesiuni de intrebari si materiale de curs.

Communication for managers

Intr-o perioada in care companiile cauta sa-si gaseasca si sa-si pastreze un loc pe piata prin diferentiere si prin pozitionare atat la nivel operational, cat si la nivel de discurs corporativ, comunicarea strategica devine un instrument credibil si complex pe care cu totii trebuie sa invatam sa-l folosim si sa-l stapanim.

Read More

Brand equity

Bucurandu-se pana acum de ritmuri impresionante de crestere si de o profitabilitate de invidiat toate sectoarele economiei au fost puternic afectate de criza mondiala iar strategiile companiilor au fost puse la mare incercare.In acest context incert si dur, companiile cauta sa consolideze putinele certitudini pe care le au. Iar brandul poate fi una din putinele certitudini si unul din cele mai puternice generatoare de incredere.

Read More

Advertising

Intr-o perioada asemanatoare de criza, in anii 1973-1975, Toyota Corolla era pe locul al doilea, in spatele Hondei Civic, in ceea ce priveste consumul mic de combustibil la suta de kilometri. La momentul acela, directorul Toyota a declarat Advertising Age ca prima decizie pe care o luasera in calcul, data fiind criza economica, a fost aceea de a scadea cheltuielile de publicitate, pentru ca masina se vindea oricum ca painea calda, gratie consumului redus de combustibil, insa, din fericire, nu cedasera tentatiei. Toyota s-a tinut de planul initial, de a-si cladi un brand pe termen lung, iar in 1976 a depasit Volkswagen ca si masina de import numarul 1 in Statele Unite si de atunci nu s-a mai uitat inapoi.In aceeasi perioada s-au lansat serviciile FedEx, compania Microsoft, chipsurile Pringles sau revista People – devenite adevarate povesti de succes.Criza nu inseamna ca economia ingheata. Inseamna ca vor reusi numai cei pregatiti.

Read More

Shopper Marketing

Shopper Marketing-ul este o disciplina care se refera la influentarea deciziei de cumparare a shopperilor in magazin si in afara lui. Shopper Marketingul genereaza idei care au puterea sa determine o crestere sustinuta pentru clienti si pentru retaileri.

Read More

Digital Publishing

Companiile care „tin“ un blog vand cu 60% mai mult, zice Forbes. Dar oare ce sa scrii pe un blog care sa-ti creasca asa de frumos vanzarile?

Read More

Ignite your creativity!

Vrei sa creezi o noua afacere, o noua abordare de marketing, un nou produs. Dar te simti blocat si nu-ti vin idei... Ce e de facut?

E momentul sa-ti stimulezi creativitatea. Toti oamenii pot fi creativi, daca invata cum sa provoace scanteia creativitatii. Putem inventa ceva nou daca stim cum sa gandim original. Si, ca sa gandim original, trebuie sa aplicam niste tehnici de gandire creativa.

Read More

Neuromarketing

Read More