Management & Leadership

Confruntat cu tot mai multe probleme, de la lipsa timpului liber la teama de a se adresa direct unei audiente, omul contemporan are nevoie de certitudini, de modele de comportament care sa ii asigure un parcurs cat mai lipsit de perturbatii si care sa ii armonizeze relatiile profesionale si personale.

Cand lucrurile scapa de sub control, dezechilibrele persista nu doar in plan profesional, ci si personal, iar recuperarea timpului pierdut devine o noua lupta pentru cel deja prins in acest angrenaj.

Cursurile coordonate de specialistii TMI ajuta oameni, echipe si organizatii sa faca fata acestor provocari si sa obtina rezultate stabile in timp. Ele au fost gandite pentru a raspunde necesitatilor personale si profesionale ale celor cu o viata extrem de activa, care au nevoie de un mentor care sa le deschida noi porti de acces, moderne si eficiente, catre un echilibru de durata.

In cadrul modulului, cursantii vor asimila si vor pune in aplicare conceptul de inteligenta emotionala, cu ajutorul carora isi vor putea gestiona eficient relatiile interpersonale, vor explora conditiile de realizare a unui management de calitate care pretuieste componenta umana a business-ului, vor dezvolta prezentari de calitate, convingatoare si relaxate si vor avea acces direct la practici de prioritizare a activitatilor si de planificare a timpului pentru a obtine rezultate optime de lucru.

Sales Skills

Vanzarea este procesul prin care transferam cea mai buna solutie, catre cineva, pentru un anumit pret. Pare simpla aceasta definitie, dar aparentele pot fi inselatoare.

In realitate, vanzarile reprezinta o retea complexa de factori divergenti care ne provoaca sa gestionam atat partea rationala, cat si cea emotionala a conversatiei si sa trecem peste multi de „da, dar” si „dar, daca”.

Seminarul va invata sa gestionati in mod sistematic si profesionist procesul de vanzare. Acest lucru inseamna ca veti fi in masura sa oferiti clientilor cele mai bune solutii pentru nevoile lor. Veti invata sa ganditi, sa actionati, sa reactionati si sa anticipati toate situatiile de vanzari imaginabile. Cu aceste abilitati veti fi capabil sa creati o situatie in care toata lumea castiga: clientul, compania dvs. - si nu in ultimul rand, dvs.

Read More

Business Presentations

Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor, chiar mai puternica decat frica de cutremure sau de accidente, este teama de a vorbi in public. Iar domeniul afacerilor presupune relationare permanenta, care sa stabileasca parteneriate favorabile. Pentru aceasta este nevoie de o buna comunicare si un control relaxat al conversatiilor, idee cu care doar putini oameni se simt confortabil.In Romania, TMI a susţinut acest curs de abilitati de prezentare atat pentru manageri din companii cat si pentru secretari de stat, ambasadori ai Romaniei si membri ai Guvernului, programul fiind unul dintre cele mai cerute si mai practicate sesiuni.

Read More

Practical Leadership

Leadership este privilegiul de a imbunatati vietile si performantele celorlalti, de a forma noi lideri si de a-i orienta catre un scop comun. Cu Practical Leadership inveti ce inseamna un lider eficient, care sa inspire incredere. Liderul trebuie sa consolideze o relatie speciala cu cei din jur, fondata pe respect si corectitudine. Iar rezultatele cele mai bune le poate obtine cunoscandu-si mai bine echipa si propriile capacitati de coordonare. Cursul vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania.

Read More

Project Management

Project Management- cum sa iti atingi obiectivul incadrandu-te in timp si in bugetul alocat.
Noile teorii de organizare a proiectelor arata ca fiecare persoana implicata este responsabila in mod egal de succesul proiectului. Acest curs va ofera instrumentele necesare pentru a echilibra sarcinile si oamenii, pentru a aloca in mod optim resursele si pentru a va asigura ca punctele tari ale fiecarui membru al proiectului sunt folosite la capacitate maxima.

Read More

Communication Skills

Programul pleaca de la premiza: “Nu exista retete de comunicare”. Un bun comunicator isi adapteaza comportamentul in functie de particularitatile interlocutorului. Profilul comunicational si paradigmele ne diferentiaza in mod semnificativ. De asemenea, in multe situatii de viata raspundem impulsurilor naturale de comportament si comunicare, agresive sau submisive.

Read More

Emotional Intelligence

Intr-o epoca in care timpul nu prea mai lasa loc construirii unor relatii personale durabile si in care suntem condusi de tot felul de emotii pe care nu prea stam sa le analizam sau controlam, calitatea vietii emotionale devine o problema pentru persoanele cu o agenda incarcata. Seminarul abordeaza importanţa cunoasterii propriei persoane si prezinta o serie de informatii si tehnici care ne folosesc pentru a face ca sentimentele si emotiile sa lucreze pentru noi si nu impotriva noastra.

Read More

Time Management

Poate una dintre cele mai mari provocari ale oamenilor, azi, este aceea de a-si stabili si respecta prioritatile, astfel incat sa armonizeze viata profesionala si cea personala. Pentru a va eficientiza timpul, cursul ofera instrumente de management bazate pe sistemul Time Manager, dezvoltat de TMI in ultimii 35 de ani si care si-a dovedit eficacitatea in cazul milioanelor de utilizatori. Time Management este un curs actual, indiferent de vechimea acumulata si are beneficii atat in plan profesional, cat si personal.

Read More

Prosci Change Management Certification Program

Participants will gain the knowledge, skills and tools to drive successful change initiatives. During this three-day experiential learning program, they will apply holistic change management methodology to a current project. They will leave with a change management plan designed to effectively manage change and enhance project results.

Read More