Customer Service

In contextul intensificarii dezvoltarii economice si a cresterii concurentei se remarca tot mai mult nevoia organizatiilor de a se diferentia pe piata prin calitatea serviciilor oferite.

Din pacate, in anumite ramuri ale economiei calitatea serviciilor lasa inca mult de dorit. Clientul este tratat ca si cum i s-ar face o favoare prin faptul ca este servit sau, chiar daca exista buna intentie din partea angajatilor care au contact direct cu clientii, acestia fie nu au cunostintele profesionale necesare, fie, chiar daca le au, nu stiu cum sau nu vor, sa le puna in practica.

Aici intervenim noi, TMI Romania. Prin intermediul programelor de pregatire profesionala, ii invatam pe acei angajati care au contact direct cu clientii, ce sa faca, cum sa faca si cum sa se comporte pentru a lasa o buna impresie clientului si chiar mai mult, pentru a-l face sa se intoarca, pentru a-l loializa!

Aceasta pentru ca intr-o economie de piata selectia o face clientul. El este cel care decide care companie rezista si are succes si care da faliment – el este stapanul. Poate de aceea auzim tot mai des “ clientul nostru, stapanul nostru!”

Communicaton over the telephone

Marea majoritate a oamenilor vorbesc la telefon. Este ceva firesc, cu care ne-am obisnuit. Daca insa, persoanele cu care vorbesti la telefon sunt clientii sau potentialii clienti ai companiei pe care o reprezinti – acest program este pentru tine!

Read More

Professional Telephone Selling

Read More

Putting People First

O companie care isi propune sa creasca numarul clientilor loiali, va urmari – pe langa livrarea unor produse si servicii de calitate, sa dezvolte cat mai mult abilitatile de relationare ale angajatilor din prima linie. Principalul obiectiv al programului este dezvoltarea in randul participantilor a acelor abilitati si cunostinte care sa-i ajute la imbunatatirea performantelor, depasind asteptarile clientilor.

Read More