Vanzare Consultativa B2B

Totul in business depinde de eficienta vanzarii. Concurenta in crestere si asteptarile inalte ale clientilor cresc provocarea de a aduce business nou si de a retine actualii clienti.

PRO-PAYBACK Selling® este un ghid pas cu pas in procesul de vanzare consultativa business-to-business. Acopera fiecare etapa a procesului, de la organizarea timpului, prospectarea pietei si crearea de obiective SMART, deschiderea apelului de vanzare, intrebarile de impact, prezentarea beneficiilor catre clienti folosind metoda „YOU Appeal” pana la inchiderea vanzarii si mentinerea si dezvoltarea contului.

Acest workshop practic si interactiv este un mix unic de procese, abilitati, comportamente si concepte de solution selling – ingrediente vitale pentru a castiga, creste si retine portofoliul de clienti.

Desfasurare: 19-20.10.2017
Durata: Doua zile (8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 450 Euro (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Datorita abordarii foarte cuprinzatoare, workshop-ul se adreseaza atat celor care incep o cariera in domeniul vanzarilor cat si profesionistilor cu experienta.

Obiectivele cursului:

Workshop-ul isi propune sa creasca randamentul ofertelor create de participanti si comunicarea acestora corecta folosind metoda ‘YOU Appeal®’. Coaching-ul si facilitarea vor fi directionate inspre consolidarea atitudinii potrivite, crearea de intrebari de impact si castigarea angajamentului din partea clientului printr-o inchidere eficienta a vanzarii.

 

Agenda cuprinde:

  • Evaluarea propriului stil de vanzare si adaptarea acestuia la profilul consumatorului;
  • Aplicarea principiilor si studiului de piata TACK cu privire la puncte pro si contra in contactul cu oamenii de vanzari;
  • Integrarea unui proces structurat aplicabil oricarui scenariu de vanzari viitor;
  • Planificare apelurilor de vanzare la un nivel profesionist  si vanzarea in urma setarii clare a obiectivelor;
  • Intrebari de impact pentru a intelege nevoile reale ale  clientilor;
  • Aplicarea conceptului  ‘YOU Appeal®’ asigurand  focusul pe client pe intreg parcursul procesului de vanzare;
  • Motivarea clientilor prin  aplicarea tehnicii  TACK’s Offer Analysis©;
  • Gestionarea obiectiilor clientilor.

Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian is senior trainer and consultant with direct business experience of more than 20 years in corporate environments, at both national and international level. Throughout his career, Iulian played both the role of an internal Training & Development professional (as National T&D Manager within JTI during 2001 – 2014), and the role of an external consultant for multinational companies. The diversity of his professional exposure allowed him to build a large business perspective, as well as a versatile professional background. Starting with February 2014, Iulian has joined Qualians team. Read More...