Putting People First

Slide11-300x225Customer Service – Putting People First

O companie care isi propune sa creasca numarul clientilor loiali, va urmari – pe langa livrarea unor produse de si servicii de calitate, sa dezvolte cat mai mult abilitatile de relationare ale angajatilor din prima linie. Principalul obiectiv al programului este dezvoltarea in randul participantilor a acelor abilitati si cunostinte care sa-i ajute la imbunatatirea performantelor, depasind asteptarile clientilor.

Desfasurare: 06.10.2017
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12 persoane
Cost: 250 Euro ( + TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

 

Tuturor persoanelor care, prin activitatea pe care o desfasoara, interacţioneaza cu alte persoane – clienti interni sau externi.

 

Obiectivele cursului:

 

Construirea unei baze de abilitati si tehnici care sa ajute participantii in comunicarea si relationarea cu clientii, interni sau externi. Acestia vor invata cum sa transforme orice interactiune cu clientii intr-o experienta productiva, sa elimine jargonul tehnic si frustrarea, sa pretuiasca oamenii si nu hartiile.

De asemenea vor sti sa trateze cu profesionalism clientii dificili, sa evite transferul starii emotionale de la o situatie la alta si sa ofere o alternativa pozitiva la orice cerere din partea unui client.

Agenda cuprinde:

 

  • Cum isi formeaza clientii perceptia asupra calitatii serviciilor
  • Macanismul nevoi-dorinte-asteptari
  • De ce o plangere este un cadou
  • “Anatomia” unui client dificil
  • Cum sa abordezi un client dificil
  • Importanta utilizarii alternativelor pozitive
  • Cele Cinci Afirmatii Interzise in comunicare cu clientii
  • Concluzii si Plan de acţiune.

 

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Mihai Maresescu

Mihai Maresescu’s career began as a legal advisor and after a short period of time he became a financial expert in the largest bank of Romania. His extraordinary analytical abilities helped him obtain outstanding results by adopting a proactive approach to any type of situation confronted. As a consultant at Qualians, Mihai’s experience offers him great ease when it comes to assessing the clients’ needs. Therefore his everyday mission is to assert the progress in both professional and personal life of everyone who is a Qualians client. At Qualians he runs Time Management, Project Management, Assertive Communication, Employeeship and Emotional Intelligence programs. Read More...