Profitable Negotiation

Este usor sa inchei o tranzactie oferind concesii, insa in piata de astazi nu iti poti permite intotdeauna astfel de tactici. Jocul poate fi schimbat, iar negocierea poate deveni o discutie cooperanta, astfel incat chiar si cei mai duri parteneri vor dori sa mentina colaborarea cu tine si iti vei mentine si profiturile.

Acest curs ofera cele mai recente metodologii si coaching de la negociatori experimentati. Veti primi, de asemenea, o perspectiva unica asupra modului in care cumparatorii gandesc si se comporta.

Desfasurare: 30-31 Mai 2019
Durata: Doua zile (8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 450 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com  | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Desi cursul este creat in pricipal pentru oamenii de vanzari, achizitii, key accounts si manageri, el este in esenta potrivit pentru orice profesionist implicat in negocierea comerciala.

Obiectivele cursului:

Acest curs ofera cele mai noi metode de negociere, intr-o sesiune sustinuta de un negociator experimentat. De asemenea, participantii vor identifica noi unghiuri din care sa analizeze gandirea si comportamentul partenerilor de negociere, precum si metode practice pentru a face fata presiunii si a-si mentine marjele de profit.

Agenda cuprinde:

  • Structura unei negocieri de succes: de la pre-planning la follow-up;
  • Pregatirea negocierii – studiile arata ca rezultatul e adesea decis inainte de a se ajunge la masa negocierii;
  • Tehnici de logica si psihologie pentru planificarea si realizarea negocierii;
  • Recunoasterea tacticilor folosite de profesionistii in achizitie si pregatirea contra-masurilor;
  • Reactia la “pozitionarea initiala” a persoanei si intelegerea prioritatilor, dorintelor si nevoilor celeilalte parti;
  • Evaluarea efecului concesiilor si a variabilelor existente in negociere, pentru a ajunge la un rezultat comercial viabil;
  • Intelegerea “avantajului in negociere” si folosirea lui in mod etic;
  • Jocuri de rol pentru identificarea punctelor slabe si punctelor forte din stilul personal de negociere;
  • Obtinerea unei situatii de win-win si mentinerea celor mai bune relatii.

 

 

Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian is senior trainer and consultant with direct business experience of more than 20 years in corporate environments, at both national and international level. Throughout his career, Iulian played both the role of an internal Training & Development professional (as National T&D Manager within JTI during 2001 – 2014), and the role of an external consultant for multinational companies. The diversity of his professional exposure allowed him to build a large business perspective, as well as a versatile professional background. Starting with February 2014, Iulian has joined Qualians team. Read More...