Professional Telephone Selling

Professional Telephone Selling face parte din programul de workshop-uri TACK, dedicat exclusiv echipelor de vanzari.
Acest workshop este foarte util pentru echipele care se ocupa de vanzarea proactiva la telefon. Desi vanzarea prin telefon este deja un canal folosit pe larg in multe companii, studiile arata ca doar 30% dintre vanzatorii la telefon folosesc aceasta tehnica la un nivel foarte ridicat de performanta.

Data de desfasurare: 11.10.2017
Durata: 1 zi(8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 250 Euro (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Enregistrer

Cui i se adreseaza cursul:

Acest curs este recomandat atat celor care se afla intr-o pozitie de start in domeniul de tele-sales, cat si specialistilor care au nevoie de o noua perspectiva asupra acestor abilitati sau care nu au primit inca un training functional.

Obiectivele cursului:

Sesiunea este ca un laborator de apeluri telefonice si creeaza un mediu unic de invatare in care participantii pot exersa in mod practic ascultarea, feedback-ul si o serie de tehnici noi. Folosind Modelul TACK si conceptul “YOU APPEAL”, cursul ofera si consolideaza o metodologie foarte eficienta in vanzarile la telefon.

Agenda cuprinde:

  • Focus pe valoarea rolului tau – cresterea vanzarilor prin call-urile proactiv
  • Plan de obiective masurabile pentru imbunatatirea timpului de vanzare
  • Structura unui call productiv si care atinge obiectivele propuse
  • Valoarea intrebarilor – cum creste engagement-ul intrebarea potrivita
  • Conceptul “Why you?” – personalizeaza impactul produsului sau serviciului tau
  • Gestionarea obiectiilor – raspunde la elemente atat logice cat si emotionale
  • Dezvolta o mentalitate bazata pe incredere in tine cu o structura castigatoare: inceputul si includerea clientului din start – pana la inchiderea apelului, cu ambele parti multumite.

Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu’s experience is in the aria of satisfaction of the customer expectations and training of the sales force. He has a wide experience in corporate business for more than 11 years. As part of his daily activities, he has trained thousands of people from different levels of the organization obtaining exceptional results. At Qualians he delivers programs in line with his core beliefs for helping people, such as Communication Skills, Employeeship, Putting People First, A Complaint is a Gift and Train the Trainers. Read More...