LeadArtShip

Leadershipul nu are definitie si nu poate fi predat ca la scoala. Leadershipul este despre oameni si omul din liderul care ajunge la performanta prin oameni. Modelele clasice de leadership nu mai fac fata vremurilor noastre, noii lumi de business.

Modelul de leadership care poate sa faca fata provocarilor contemporane in business se bazează pe abilitati, competente si comportamente care pana mai ieri nu erau importante, insa azi au devenit vitale pentru azeusita echipei si pentru a ajunge la performanta de varf prin oameni. Aceste abilitati sunt date de armonizare, de inteligenta spirituala, prin dezvoltarea constiintei de sine.

Programul LeadArtShip este primul program de  leadership care inglobeaza cele mai importante elemente de leadership, fiind impartasite din experienta personală de lider a lui Aliz Kosza, dublata de instrumente profesionale de evaluare in profunzime a echilibrului din orice organizație.

A fi capabil sa armonizezi situatii si echipe, sa conectezi oameni (intelectual, dar si la nivel emotional si social – in interior si in exterior), sa integrezi autenticitatea, generatiile, experienta si valoarea adaugata pe care fiecare membru o aduce echipei si sa intelegi unitar complexitatea intregii activitati au devenit acum componente critice, esentiale, pentru reusita unui manager.

Date de desfasurare: 23-24 Aprilie 2018
Durata: 2 zile (8.30-16.30)
Mentorat individual cu Aliz Kosza: 2 ore cu fiecare participant (dupa finalizarea programului)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 15
Cost: 590 EURO + TVA

Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Cui i se adreseaza cursul:

Programul se adreseaza antreprenorilor, managerilor de companii, dar si team liderilor care se confrunta cu provocari legate de stilul de leadership pe care il practica si pe care doresc sa-l modeleze, integrand autenticitatea propriului stil.

Obiectivele cursului:

Progamul LeadArtShip are rolul de a oferi participantilor interactiunea cu Aliz Kosza, unul dintre liderii transformationali practicanti din Romania, care a format si a lasat in urma ei organizatii si lideri de top.

Dincolo de inspiratie si transfer de know-how, vor descoperi abordari, perspective si modele noi de leadership, pliate pe provocarile lumii contemporane, si autenticitatea lor ca oameni si ca lideri.

Agenda cuprinde:

  • LeadArtShip – arta de conduce
  • ROLUL liderului: echilibrul dintre hard si soft
  • Dimensiunile leadershipului
  • Inteligența spirituală in leadership: fuziunea dintre IQ si EQ
  • Liderul erei contemporane: realistul creativ (modelul personal de lider AK)
  • Studii de caz si exemple

Aliz Kosza

Cu o cariera de 38 de ani, peste 25 de ani de experiența in top management si 5 ani de mentorat de business in antreprenoriate romanesti Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din Romania, care a condus companii de top, precum MOL Romania, Orkla Foods Romania sau Fabryo Corporation, contribuind la modelarea si inovarea altor companii din 18 industrii diferite. De-a lungul carierei in business, a contribuit – inca din anii ’90 – la formarea si dezvoltarea comertului modern din Romania si a construit branduri puternice, care sunt si azi in topul marcilor din industriile pe care le reprezintă: Poiana, Tomi, Wiesana, Bunica, Ardealul, MOL, Savana. Read More...