Invata sa-ti pui singur diagnosticul in business

Diagnoza afacerii inseamna o analiza integrata si profesionista a intregului tau business – structuri, resurse, procese, oameni si competentele lor de baza, leadership,  strategii –, precum si a pietei si a pozitionarii tale corecte in piata.

Diagnoza de business este primul pas in procesul de maturizare a oricarei afaceri sau divizii, chiar si a unui departament cu echipa mare. Analiza profesionista si generarea de solutii de business si de operare corecte pentru situatiile reale sunt instrumentele care – implementate corect – garanteaza cu adevarat cresterea organica a afacerii si a productivitatii.

Acest curs practic te invata sa iti intelegi cu adevarat businessul si sa ii poti evalua profesionist valoarea si punctele slabe.

Ca participant la acest curs, vei avea posibilitatea de a intelege in detaliu ce este diagnoza de business, ce modele si metodologii de diagnoza de business se pot folosi si cum poti utiliza rezultatele obtinute fie pentru a optimiza propria afacere, fie pentru a intelege mai bine strategiile de business ale competitorilor tai.

Date de desfasurare: 21-22 Iunie 2018
Durata: 2 zile (8.30-16.30)
Consiliere individualizata pe business propriu: 2 ore cu fiecare participant
Mentorat individual de business cu Aliz Kosza: 1 ore cu fiecare participant
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 590 EURO + TVA

Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Cui i se adreseaza cursul:

Cursul se adreseaza mai ales ownerilor de companii, actionarilor activi si celor din top managementul firmelor, care sunt interesați de dezvoltarea unor instrumente profesioniste de analiza si de management strategic pentru propriile firme sau pentru mai buna evaluare strategica a competitorilor/partenerilor.

Obiectivele cursului:

Cursul are rolul de a oferi participantilor instrumente de lucru si bune practici concrete in diagnoza de business.

Agenda cuprinde:

  • Ce este diagnoza de business (si mai ales ce nu este) si cand am nevoie de un asemenea instrument de management strategic?
  • La ce sa ma astept de la un proces de diagnoza de business? (informatii, resurse, timp, competente)
  • Modele de diagnoza de business (McKinsey, Porter)
  • Studii de caz de diagnoze de business pentru companii din Romania si modul in care acestea au fost utilizate in managementul strategic
  • Etapele unei diagnoze de business si lucrul cu consultantii
  • Realizarea unei diagnoze de business pentru firma proprie sau pentru o companie reala (exercitiu individual)
  • Bune practici si indicatori de performanta in realizarea unui proiect de diagnoza de business

Aliz Kosza

Cu o cariera de 38 de ani, peste 25 de ani de experiența in top management si 5 ani de mentorat de business in antreprenoriate romanesti Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din Romania, care a condus companii de top, precum MOL Romania, Orkla Foods Romania sau Fabryo Corporation, contribuind la modelarea si inovarea altor companii din 18 industrii diferite. De-a lungul carierei in business, a contribuit – inca din anii ’90 – la formarea si dezvoltarea comertului modern din Romania si a construit branduri puternice, care sunt si azi in topul marcilor din industriile pe care le reprezintă: Poiana, Tomi, Wiesana, Bunica, Ardealul, MOL, Savana. Read More...

Razvan Nicoara

A fost printre primii oameni care au realizat in Romania proiecte de audit de comunicare organizationala si evaluare de perceptie de brand in media, pentru companii mari, lideri de piata, pe vremea cand nimeni nu stia ce inseamnă CSR, iar Facebookul nu exista. Apoi, s-a specializat in management organizational si optimizarea proceselor de business. De această data, analiza a fost urmata si de rezultate concrete, prin implementarea de proiecte de business, ca manager de proiect. De atunci, a continuat sa lucreze in diagnoza de business si optimizare de procese de business, pentru companii din Romania si din afara. Read More...