Finance for nonfinance

Finance 1

Finance for nonfinance introduce si clarifica o serie de concepte din domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii financiare si construind progresiv cunostintele necesare intelegerii unor situatii financiare mai complexe, schite de buget etc. Cunostintele asimilate vor permite participantilor sa comunice eficient si productiv cu profesionistii din domeniul financiar. Acest modul se adreseaza managerilor si specialistilor care nu au experienta in domeniul financiar-contabil, dar care utilizeaza sau vor utiliza aceste concepte, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa interpreteze documente financiare si sa utilizeze analiza indicatorilor financiari pentru definirea strategiilor companiei. Cursul prezinta intr-un limbaj accesibil notiuni de baza si concepte aplicate din finante si contabilitate. Modalitatea de abordare, care include, pe langa predare, studii de caz si discutii de grup, face din orele de training o intensa experienta de invatare cu aplicabilitate practica imediata.

Desfasurare: 10 Decembrie 2018
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12 persoane
Cost: 290 Euro ( + TVA)

Pentru informatii si inscrieri: office@qualians.com | tel: 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Finance for nonfinance se adreseaza tuturor persoanelor care nu au experienta in domeniul financiar, dar care au nevoie de niste baze solide pentru intelegerea documentelor financiar-contabile si utilizarea cu usurinta a unor indicatori financiari.

 

Obiectivele cursului:

Construirea unei baze de cunostinte necesare intelegerii fenomenelor financiare si a modului in care acestea se influenteaza.

Agenda cuprinde:

  • Intelegerea si analizarea principalelor situatii financiare
  • Contabilitate şi raportare
  • Bilantul contabil
  • Contul de profit si pierdere
  • Situatia fluxului de numerar
  • Metode de control al costurilor si controlul capitalului circulant
  • Bugetare si previzionare

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Mihaela Teleman

Si-a inceput cariera in acest domeniu ocupand prima data functia de contabil in cadrul Clubului Ecologic UNESCO “Pro Natura”, pentru ca apoi, timp de 5 ani, sa coordoneze activitatea economica a TMI Training & Consulting, din functia de Director Economic. De aici pana la a dori sa exploreze pe cont propriu acest domeniu a fost doar un gand si-apoi un pas, urias. Acum 13 ani a pornit pe drumul antreprenoriatului, punand bazele companiei Accountess Profile. Read More...