Business Presentations

Slide061-300x225
Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor, chiar mai puternica decat frica de cutremure sau de accidente, este teama de a vorbi in public. Iar domeniul afacerilor presupune relationare permanenta, care sa stabileasca parteneriate favorabile. Pentru aceasta este nevoie de o buna comunicare si un control relaxat al conversatiilor, idee cu care doar putini oameni se simt confortabil. In Romania, TMI a susţinut acest curs de abilitati de prezentare atat pentru manageri din companii cat si pentru secretari de stat, ambasadori ai Romaniei si membri ai Guvernului, programul fiind unul dintre cele mai cerute si mai practicate sesiuni.

Date de desfasurare: 24 Aprilie 2019
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 7-8
Cost: 290 EURO/ participant + TVA

Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Cui i se adreseaza cursul:

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care vorbesc in fata unei audiente, care doresc sa o faca relaxat si cu convingere, astfel incat sa dea un impact cat mai puternic mesajului pe care il transmit.

Obiectivele cursului:

La sfarsitul acestui curs, cei care participa vor sti cum sa sustina in fata unei audiente o prezentare clara, memorabila, convingatoare, sa creeze impact prin designul si formatul acesteia, sa transmita o imagine profesionista atingandu-si scopul prezentarii, fie ca e vorba de vanzari, promovare, informare sau instruire.

 

Agenda cuprinde:

  • Pregatirea prezentarii;
  • Abilitati cheie de comunicare — verbale si non-verbale;
  • Tehnici de implicare a auditoriului, cu exercitii practice — cum sa obtineti si sa pastrati interesul;
  • Folosirea eficace a suporturilor vizuale: ecran, planse;
  • Vocea — ton si varietate;
  • Limbaj si non-cuvinte;
  • Conducerea unei sesiuni de intrebari si raspunsuri;
  • Reguli de aur pentru o prezentare excelenta;
  • Fiecare participant va sustine doua prezentari video inregistrate si analizate de grup si de trainer.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu’s experience is in the aria of satisfaction of the customer expectations and training of the sales force. He has a wide experience in corporate business for more than 11 years. As part of his daily activities, he has trained thousands of people from different levels of the organization obtaining exceptional results. At Qualians he delivers programs in line with his core beliefs for helping people, such as Communication Skills, Employeeship, Putting People First, A Complaint is a Gift and Train the Trainers. Read More...