Advertising

Intr-o perioada asemanatoare de criza, in anii 1973-1975, Toyota Corolla era pe locul al doilea, in spatele Hondei Civic, in ceea ce priveste consumul mic de combustibil la suta de kilometri. La momentul acela, directorul Toyota a declarat Advertising Age ca prima decizie pe care o luasera in calcul, data fiind criza economica, a fost aceea de a scadea cheltuielile de publicitate, pentru ca masina se vindea oricum ca painea calda, gratie consumului redus de combustibil, insa, din fericire, nu cedasera tentatiei. Toyota s-a tinut de planul initial, de a-si cladi un brand pe termen lung, iar in 1976 a depasit Volkswagen ca si masina de import numarul 1 in Statele Unite si de atunci nu s-a mai uitat inapoi.In aceeasi perioada s-au lansat serviciile FedEx, compania Microsoft, chipsurile Pringles sau revista People – devenite adevarate povesti de succes.Criza nu inseamna ca economia ingheata. Inseamna ca vor reusi numai cei pregatiti.

Advertising Advanced nu este un curs de publicitate de criza, ci o suma de concepte si exemple despre cum se face publicitatea care funcţioneaza.

Desfasurare: contacteaza-ne
Durata: 2 zile (9.00-17.00)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10 – 16

Cui i se adreseaza cursul:

Acest modul se adreseaza mai ales specialistilor in marketing, branding,comunicare si oricui doreste sa isi formeze o educatie solida in domeniul comunicarii comerciale.

 

Obiectivele cursului:

Modul de abordare se va baza atat pe o solida dimensiune teoretica cat si pe multa practica (studii de caz si discutii de grup), bazata in mare parte pe studii de caz locale. Participantii vor capata la acest seminar o viziune noua si mai profunda asupra rolului si mecanismelor publicitatii, cu aplicabilitate practica imediata.

 

Agenda cuprinde:

Seminarul isi propune clarificarea unor notiuni fundamentale in publicitate, pornind de la Managementul unei Idei – unde vom face diferenta dintre Idee si Executie si vom invata cum sa le gasim, sa le enuntam si sa le evaluam pe fiecare in parte – continuand cu contributia pe care advertisingul o poate aduce la construirea unei marci de succes – cu exemple si studii de caz alese dintre cele mai performante marci romanesti, cu relele si cu bunele lor – si terminand cu un raspuns documentat la vesnica intrebare: Premii sau Vanzari?.

Bonus: ce trebuie sa stim si sa urmarim in conceperea si constructia campaniilor intergarte (360).

Este bine ca cei care vin la acest curs sa fi fost expusi anterior unor cunostinte de baza in marketing si publicitate. Simtul umorului si dezinvoltura in relatiile cu ceilalti colegi sunt binevenite. De asemenea, curiozitatea este un must.

Bogdan Naumovici

Bogdan Naumovici este Chief Creative Officer al grupului Leo Burnett Romania si este cel care a anuntat in 2001 ca agentia sa va obtine 5 ani la rand titlul de Agentia Anului la Ad’Or, festivalul national de creatie. Read More...